alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

Pentru turisti care calatoresc prin Romania cu cortul, rulote sau autorulote avem pregatit un camping cu facilitati excelente:
-60 locuri de campare cu toalete, dusuri;
- terase, barbeque;
- masina de spalat si masina de uscat;
- conectare la 220v.

La sosire veti fi intampinati cu o tuica batrana, galbuie si uleioasa invechita in butoaie de dud sau stejar.
Va asteptam, sunteti oricand bineveniti!

Citește mai departe: Camping Camperland

Va invitam la Pensiunea "UZU", pe superba Vale a Uzului, in Darmanesti Bacau, fiind inconjurata de brazi seculari intr-un mirific peisaj sub alpin, pensiunea reprezinta un loc de relaxare perfect, departe de stresul si poluarea orasului.

Domeniul are 3 lacuri, unde puteti practica pescuit sportiv, o frumoasa livada de pomi fructiferi, terasa rustica, foisor, gratar, loc de joaca pentru copii, teren de sport. De asemeni puteti sa va recreeati in sauna, la biliard, dart sau la un tenis de masa. Bucataria este complet utilata iar la cerere se poate oferi si pensiune completa.

A fi gazduiti la pensiunea noastra nu este numai o opurtunitate de a descoperii istoria si civilizatia acestor locuri, dar si unmoment de restabilire a pacii interioare neglijate in agitatia cotidiana.

Citește mai departe: Pensiunea Uzu

Situat in Darmanesti, pe Valea Uzului, la 4 km de DN12A dintre Comanesti si Tg Ocna.

Are 27 camere duble, fiecare cu doua paturi alaturate (twin), baie si TVcablu.

Restaurant cu bar si terasa cu 100 locuri; acesta are acces din hotel si din parcare.

WiFi de mare viteza gratuit atat in restaurant cat si in camere.

Parcare proprie imprejmuita si iluminata.

Tarife cazare:

  •  Camera simpla: 75 lei
  •  Camera dubla: 85 lei

Micul dejun nu este inclus in preturile de mai sus, dar este disponibil la 15 lei / pers, numai pentru persoanele cazate.

WEB: http://www.hotelromanitza.ro

Pensiunea este la poalele muntilor Nemeira ( 1648 ) m pe frumoasa vale a Uzului la 800 m in amonte de barajul Poiana Uzului.

Pensiunea Cerbul este locul ideal pentru petrecerea concediului sau sejurului dumneavoastra. Privelistea oferita de la aceasta pensiune de unde se vad muntii impaduriti care te imbie la drumetie.

Pensiunea dispune de un numar de cinci camere cu pat dublu, dotate cu baie proprie, apa rece apa calda, aer conditionat, frigider.

Citește mai departe: Pensiunea Cerbul

Amplasata intr-o locatie de poveste, la poalele muntelui, pe malul lacului Valea Uzului, PENSIUNEA ADOLSECENTA deschide oaspetilor sai imaginea unui loc incarcat de naturalete, parca uitat de lume si de timp.
Cei 16 kilometri ce o despart de soseaua nationala ofera turistilor un acces facil, dar in acelasi timp ii departeaza de stresul cotidian.

Citește mai departe: Pensiunea Adolescenta ***