Studiul penisului

Studiu: S-a stabilit care este dimensiunea medie a penisului | Medlife

erecție după prostatectomie radicală

În stare flasca, neerectila dimensiunea medie este de 9. Noile masuratori ar trebui sa-i linisteasca si sa-i asigure pe multi barbati ca au dimensiunea penisului in limite normale, au declarat cercetatorii britanici, care au adunat date de la studii în care participantilor le-a fost masurat pensiul de catre un profesionist. Apoi, cercetatorii au folosit datele pentru a concepe un grafic pe care medicii il pot folosi la barbatii pe care ii consiliaza, care sufera de anxietate legata de dimensiunea pensisului.

unguent pentru restabilirea erecției

În cazuri rare, barbatii pot fi diagnosticati cu tulburare de corp dysmorphic preocupare obsesiva studiul penisului defecte fizice imaginare sau reale - o conditie psihologica care poate duce la un comportament obsesiv si anti-social, depresie si chiar sinucidere.

Participantii la studiu au fost barbati in varsta de de ani ale caror penisuri studiul penisului fost masurate în cadrul a 20 de studii efectuate studiul penisului Europa, Asia, Africa si Statele Unite ale Americii. Cercetatorii nu au identificat o corelatie convingatoare intre dimensiunea piciorul unui barbat si lungimea penisului si au recunoscut ca rezultatele lor ar putea fi influentate de studiul penisului ca barbatii care s-au oferit voluntari sa fie mai increzatori in marimea penisului lor decat populatia generala.

dacă penisul este flexibil în timpul erecției

Ațiputeafiinteresat