Penis inserat

penis inserat

Bărbaţii încearcă pe orice cale să îşi satisfacă partenerele.

Apelează la fel de fel de trucuri, doar pentru ca femeile din patul lor să se simtă bine. Medicii avertizează, însă, că acest obicei este mai mult decât periculos. Sexologul Tobias Köhler SIU Healthcare, Illinois susţine că inserarea mărgelelor în penis poate cauza lezarea uretrei şi, prin urmare, apariţia unor dureri cronice.

penis inserat

Mai mult decât atât, în timp apar penis inserat erectile. Cercetări recente au dus la descoperirea unei noi maladii genetice care afectează bărbații Unii bărbaţi folosesc perlele doar în scop estetic, într-un mod asemănător cu cel al piercing-urilor sau tatuajelor.

penis inserat

Alţii aleg, însă, să îşi introducă aceste obiecte în organele genitale. Această practică este întâlnită în mai multe culturi de Glob. De exemplu, în Japonia, fiecare membru al Yakuzei care a petrecut cel puţin un an în închisoare îşi inserează o perlă o perlă sub prepuţ.

penis inserat

Cu timpul, obiceiul penis inserat japonezi a fost preluat şi de către puşcăriaşii din SUA. În mod concret, este vorba de realizarea unor mici incizii în prepuţ, sub care sunt inserate micile obiecte de formă sferică. Tobias Köhler a dat ca exemplu cazul unui tânăr american, în vârstă de 19 ani, care a ajuns pe masa de operaţie după ce a încercat să îşi insereze o perlă în penis.

Adolescentul a sosit de urgenţă la spital, unde i-a fost îndepărtat un hematom, iar rănile i-au fost cauterizate, pentru penis inserat întrerupe sângerarea.

penis inserat

Ațiputeafiinteresat