Exteriorul penisului

Organele genitale interne ale femeii

Durere a penisului

În absența secrețiilor testiculare, se formează organele genitale feminine. La opt săptămâni se evidențiază penisul distinc, în exteriorul penisului de exteriorul penisului. Până la a a - a săptămână, organele genitale sunt diferențiate ca sex masculin sau sex feminin și provin din structurile lor omologe.

La 16 săptămâni după concepție, organele genitale sunt formate și distincte.

la bărbați penisul se mărește odată cu vârsta boala penisului veno

Totuși, testosteronul nu este agentul activ al acestor organe. Odată ajuns în celulele țintă, testosteronul este transformat cu ajutorul unei enzime numite 5a-reductază în dihidrotestosteron DHT. DHT mediază efectul androgenic în aceste organe. Modificările interne includ formarea tubulilor seminali tubulețele Chris, în rete testis, din cordonul sexual primar.

penisul crește de  a lungul anilor dimensiunea penisului și excesul de greutate

Pe suprafața exterioară a fiecărui testicul se dezvoltă un cordon fibro-muscular numit gubernaculum. Această structură se atașează de porțiunea inferioară a testiculului și se extinde în fascia sacral-labială a aceleiași părți, în același timp, o porțiune a canalului mezonefric embrionar adiacent testiculului este atașată și coevoluează formând epididimul.

O altă porțiune a canalului mezonefritic devine canal deferent.

jock  urile și penisurile lor exercitați o erecție rapidă

Un eșec în acest proces poate provoca hernie inghinală indirectă sau un hidrocel infantil. Testiculele coboară în sacul scrotal între săptămâna a șasea și a zecea. Diferențierea acestui lucru nu apare decât în cea de-a a săptămână și știm că formează canalele și peretele abdominal pentru a oferi deschideri de la cavitatea pelvină la sacul scrotal.

  • Organele genitale interne ale femeii | Zanzu
  • Autor: Teodorescu Mihai Durerea penisului poate fi resimțită în interiorul sau exteriorul organului genital, poate varia în funcție de starea de sănătate sau de boala care o provoacă și poate fi însoțită de alte simptome.
  • Erecție în timpul actului sexual

Procesul prin care un testicul coboară nu este bine înțeles, dar pare să fie asociat cu scurtarea gubernaculumului, care este atașat de testicul și se extinde pe canalul inghinal până la peretele scrotului, deoarece un testicul se poate exteriorul penisului la trecerea pe partea din spate a vezicii urinare și anterioară a simfizei pubiene.

Poartă cu ea canalele deferente, adică vasele testiculare și nervii, o porțiune a mușchiului abdominal și vasele limfatice.

De vrouw heeft ook bekkenbodemspieren onderaan in haar buik.

Toate structurile rămân atașate de exteriorul penisului și formează ceea ce este cunoscut sub numele de cordon spermatic până la momentul în care testicul este în sacul scrotal, gubernaculumul nu este mai mult decât o rămășiță de țesut cicatrizant. Înainte de aceasta, tuberculul genital la ambele sexe este un falus.

penis levator muscular telina si potenta

Șanțul uretral se formează pe erecții matinale ventrală a falusului la început de dezvoltare în timpul diferențierii exteriorul penisului genitale externe. Aceasta este cauzată de hormonii androgenii produși și secretați de testicule.

Dezvoltarea indusă de exteriorul penisului androgeni provoacă alungirea și diferențierea falusului într-un penis, o fuziune a pliurilor urogenitale care înconjoară șanțul uretral de-a lungul suprafeței ventrale a penisului și o închidere a liniei medii a pliurilor labioscrotale.

Se manifestă prin pete sau răni la nivelul penisului şi posibil în alte zone genitale şi inghinale. Inflamaţia poate fi însoţită de mâncărime care poate fi intensădurere sau sensibilitate.

Această închidere formează peretele scrotului. Organele genitalele externe sunt complet formate până la sfârșitul săptămânii a a.

ADMITERE MEDICINA: SISTEMUL REPRODUCATOR 4: Structura sistemului reproducator masculin

În al doilea trimestru de sarcină, secreția de testosteron la bărbat scade astfel încât la naștere testiculele sunt inactive. Această secvență este de înțeles prin prisma faptului că atât embrionii masculini, cât și cei feminini se dezvoltă în mediul matern - bogat în estrogen secretat de ovarele mamei și de placentă.

Dacă estrogenul ar determina sexul, toți embrionii ar deveni feminizați.

Video Home » D:News » Zece lucruri pe care probabil nu le ştiai despre penis.

Ațiputeafiinteresat