Experimente penis

Cum arată un penis frumos, conform ştiinţei

Mărimea penisului - Cercetătorii au ajuns la concluzii privind importanţa dimensiunii

Diagramă cu un penis via Wikimedia Commons Un studiu publicat în Journal of Sexual Medicine expune rezultatele unui experiment intenţionat să descopere ce tipuri de puli le plac femeilor. Scopul experimentului era să dezvăluie efectele estetice ale unui tip de corecţie chirurgicală a penisului, dar în cele s-a transformat într-un studiu asupra criteriilor estetice după care este judecat un penis.

experimente penis poate un penis mare să rănească o femeie

Criteriile după care femeile experimente penis aspectul bărbaţilor care au suferit o corecţie chirurgicală a hipospadiei. Ruppen-Greeff şi echipa sa au încercat să afle dacă bărbaţii al căror penis capătă o formă ciudată în urma operaţiei de hipospadie au de ce să se îngrijoreze în experimente penis aspectului.

experimente penis câți ani are penisul unei persoane

Oamenii de ştiinţă au fotografiat penisurile a 20 de bărbaţi din tot felul de unghiuri. După asta, au suprapus fotografiile, la fel cum se face cu imaginile de la locul unei crime NSFWşi le-au prezentat unui eşantion divers de femei. Eşantionul de bărbaţi includea zece pacienţi care sufereau de hipospadie, care au suferit o corecţie chirurgicală.

Din fotografia ataşată lucrării, experimente penis de hipospadie fac penisul să arate ca şi cum s-ar uita pieziş.

Penisul silicon cocoș — 3000 oferte pe Joom

Ce părere au femeile despre asta? Aparent, nu au nicio problemă cu asta.

experimente penis lățimea penisului cm

Dar ăsta nu e cel mai interesant lucru pe care l-a descoperit studiul. Nu e surprinzător că aspectul general ocupă primul loc, din moment experimente penis e un criteriu atât de vag, iar felul cum arată scrotul tău nu va influenţa prea mult reacţia femeilor. Deşi studiul ăsta sporeşte stima de sine a tipilor cu pula micăe deja un clişeu că mărimea nu contează.

  1. Penisul lui Terente, aruncat la gunoi
  2. Cel mai mare penis al tipului
  3. Folosind acest instrument în mod regulat, vă puteți duce la creșterea penisului în lungime și diametru, și, de asemenea, pentru creșterea libidoului, a consolida potența sexuală și achiziționa rezistența sexuală incredibilă.
  4. O postură mai bună pentru o erecție
  5. De ce există mai mult penis decât ouă
  6. Discuție:Penis - Wikipedia

Ştim că uneori contează, ca atunci când membrul e minuscul, dar de cele mai multe ori nu e cazul. Totuşi, restul rezultatelor au consecinţe destul de importante care merită explorate.

Meniu de navigare

Gen, bărbaţii trebuie să ştie care sunt celelalte aspecte ale penisului lor pentru care ar trebui să se simtă complexaţi. De exemplu, faptul că textura pielii şi diametrul contează atât de mult sugerează faptul că aceste trăsături ar merita mai multă atenţie din partea tipilor.

What causes penis cancer? - Drauzio Comment # 77

Deşi forma glandului nu ocupă un loc important, nu este chiar nesemnificativă pentru femei, lucru care experimente penis putea conduce la apariţia unor noi tipuri de competiţii între bărbaţi.

Brooklyn are deja un concurs pentru cea mai mică puladar pe când unul şi pentru cel mai frumos gland? Traducere: Mihai Niţă.

Ațiputeafiinteresat