Erecție primară

Cum poate fi controlată ejacularea precoce? - Medic Chat
Medic erecție primară Urologie Tulburarile de dinamica sexuala masculina sumeaza disfunctionalitatile de erectie si ejaculare care pot aparea la orice varsta si pot avea multiple cauze, de la cele psihogene in majoritatea cazurilor pana la cele organice: infectioase, hormonale, aterosclerotice sau provocate de diabet si afectiuni neurologice. Sunt afectiuni care trebuie investigate, diagnosticate si tratate intr-un context multidisciplinar. Din punct de vedere clinic se poate vorbi despre o erectie completa dar de durata prea scurta sau despre absenta unei erectii complete.

Erecție primară EP este erecție primară mare comparativ cu cea a disfuncţiei erectile. Mai multe clasificări au fost propuse. Astfel, vorbim despre: 1.

erecție primară

EP primară — care apare la începutul activităţii sexuale şi se asociază cu un nivel crescut de anxietate; 2. EP secundară erecție primară care se asociază cu şi evoluează alături de disfuncţia erectilă DE şi nu se asociază cu anxietate sau se asociază cu niveluri scăzute de anxietate probabil din cauza DE.

În plus, s-a afirmat că EP secundară este legată de numeroase cauze, identificabile, majoritatea dintre ele erecție primară biologice şi farmacologice, în relaţie şi cu DE.

O altă clasificare împarte EP în: 1. În cadrul formelor primare, s-a considerat că deficitul este unul biologic, la nivelul serotoninei intrasinaptice cerebrale.

erecție primară

În baza ei s-au administrat inhibitori de blocare a recaptării selective de serotonină SSRImedicamente folosite preferenţial în depresie. Efectele au fost spectaculoase.

erecție primară

Ulterior, am folosit şi ceilalţi erecție primară de PDE-5 tadalafil, vardenafil, avanafilprecum şi cel mai puternic vasodilatator local alprostadilulcu aceleaşi rezultate remarcabile. Am inclus în studiu 60 de pacienţi cu ejaculare precoce, cu o vârstă medie de 41,23 de ani, și un lot control cu de indivizi, cu o vârstă medie de 35,67 de ani.

Cauzele disfunctiei erectile la barbati

Pacienţii au fost chestionaţi, retrospectiv, pentru estimarea timpului de latenţă ejaculatorie intravaginală IVELT — intravaginal ejaculatory latency time şi pentru durata timpului de la momentul ejaculării pînă în momentul extromisiunii de cauză de detumescenţă postejaculatorie Erecție primară — time of erection postejaculation.

Timpul a fost estimat în minute eventual, fracţii de minut conform lui Pryor J. L et al. Analiza statistică a fost efectuată prin testul Student, pentru diferenţe, erecție primară prin testul de corelaţie liniară, pentru corelaţii.

erecție primară

Pacienţi cu EP în tratament cu sildenafil După tratamentul cu sildenafil, 48 de pacienţi au declarat erecţie prelungită. Aceștia au avut o vârstă medie de 61 de ani între 49 și 74 de ani.

Tratamente inovative[ modificare modificare sursă ] În prezent, pe lângă terapiile clasice recomandate în tratamentul disfuncțiilor erectile, cercetările se concentrează pe găsirea unor medicamente care să fie eficiente, rapide și să care să nu prezinte efecte secundare semnificative. În momentul de față se studiază următoarele substanțe: Tablete de apomorfină dizolvabile sub limbă.

Logica analizei acestei puternice corelaţii este de la IVELT spre TEPE: cu cât erecţia intravaginală este mai erecție cu sifilis, cu atât şi detumescenţa postejaculare este mai încetinită. După realizarea acestui studiu per orem, la unii pacienţi alţii decât cei anterior analizaţi am continuat investigaţia prin ICI injectare intracavernoasă cu alprostadil.

Vârsta[ modificare modificare sursă ] Ejacularea prematură poate să apară de fapt oricând în viața unui bărbat matur. Cel mai comun este la bărbați tineri între vârstele de anidar poate să apară și la a doua impotență a bărbaților între vârstele de ani. Tratamente[ modificare modificare erecție primară ] Poate fi tratată cu lidocaina. Se aplică pufuri pe penisul în erecție și se pune prezervativul.

De aici reies câteva ipoteze: a. Cu alte cuvinte, agenţii proerectili conduc la încetinirea ejaculării.

erecție primară

Aceste date sugerează că timpul ejaculator depinde de nivelul erecţiei. De aici ipoteza că ejacularea precoce este dependentă de erecţia nonfermă sau detumescenţa precoce; f.

erecție primară

Am propus un model fig. Articolul continuă după recomandări.

Ațiputeafiinteresat