Controler penis

Pentru probleme cu potenţa

Acest inel a fost gandit si produs ca o alternativa accesibila si viabila la interventiile chirurgicale sau remediile oferite de medicina care sunt atat de costisitoare. Mai mult decat atat, este insotit de 20 de modalitati diferite ale vibratiei ce iti vor controler penis partenera pana la extaz.

controler penis

Confectionat din silicon de cea mai buna calitate, acest inel este flexibil si maleabil pentru un plus de confort, fiind, de asemenea, perfect, pentru orice dimensiune a penisului.

Cum se curata Produsele destinate placerii intime se curata inainte si dupa fiecare utilizare. Recomandam folosirea unui toycleaner pentru curatarea jucariilor sexuale atat pentru o mai buna dezinfectare, cat si pentru a proteja materialul din care este confectionat produsul. controler penis

controler penis

In masura in care nu aveti la dispozitie un produs special de curatare, recomandam controler penis unui sapun antibacterial impreuna cu apa calduta. Nu folositi niciodata dezinfectant pe baza de alcool sau acetona! Quick info - Inelele pentru penis pot indeplini atat functii in diminuarea unor probleme medicale precum controler penis erectile sau pentru a imbunatati durata de mentinere a unei erctii, insa cel mai adesea acestea sunt folosite pentru pura placere creata de varietatile de inele care vibreaza, sau din dorinta de a obtine o erectie mai ferma decat in mod obisnuit.

controler penis

Erectia are loc ca urmare a impulsurilor transmise de creier catre celulele specializate ale organului reproducator masculin, antrenand astfel un aflux de sange in corpii cavernosi penieni. Atata vreme cat dureaza erectia, sangele este retinut in acesti corpi cavernosi.

controler penis

Astfel, prin retinerea sangelui in corpul penisului, inelele pentru penis pot prelungi atat fermitatea cat si controler penis erectiei. Un potential disconfort poate fi generat de alegerea unei dimensiuni a inelului nepotrivita pentru penisul dumneavoastra.

controler penis

Ațiputeafiinteresat