Armăsari înalți,

stallions - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context

Originea strămoșilor lipițanilor datează din anul Caii barbi și armăsarii arabi originari din Africa de Nord, aduși în Spania de mauri sunt încrucișați cu rase locale spaniole pentru a da naștere cailor andaluzieni din care au descins o parte dintre lipițanii actuali. Dar în afara aportului de sânge al cailor andaluzieni, armăsari înalți Kras, dispune și de o rasă de cai veche care va fi și ea împerecheată cu cai de origine străină. Acești cai indigeni sunt dintre cei care au fost probabil folosiți de Romani în timpul curselor de cai în circurile din Roma Antică.

Această rasă de cai era originară din orașul Aquileia, din armăsari înalți Adriaticii, regiune care făcea parte din Tracia.

Traducere "armasari" în engleză

Se crede, de altfel, că în regiune, se armăsari înalți un templu dedicat zeului trac Diomede, patronul cailor. La sfârșitul secolului al XVI-lea, după ce familia austriacă de Habsburg ocupă tronul Imperiului Roman de Apus, forțele armate și școlile de echitație din Europa Centrală au dorit să aibă cai robuști și agili.

Înfratele său, arhiducele Carol al II-lea, înființează și el o herghelie în localitatea Lipizza astăzi Lipica.

armăsari înalți

Această localitate, în prezent situată în Slovenia, făcea pe atunci parte din Imperiul Austro-Ungar. Carol al II-lea a hotărât înființarea unei herghelii la Lipica pentru a forma o nouă rasă de cai cu alură asemănătoare calului andaluz.

armăsari înalți

El a hotărât astfel pentru că toți caii de origine spaniolă erau foarte căutați la vremea aceea, iar spaniolii au interzis exportul lor. Arhiducele a ales Lipica pentru că avea clima, vegetația, și solul asemănătoare cu cele din Andaluzia, deci condițiile de creștere erau asemănătoare. DinAustria cumpără trei armăsari spanioli, apoi încă șase în anul următor împreună cu 80 de iepe spaniole.

Armăsari înalți dintre cei șase armăsari cumpărați înera un cal andaluzian de mare valoare, care influențează puternic evoluția rasei. Începând din30 de cai sunt trimiși în fiecare an la curtea arhiducelui de Graz. Apoi, ajung la Lipizza, unde se găseau armăsari din regiunea Polesina, din Italia de Nord, alături de caii deja existenți de la Kladrub și de la Fredericksborg, dar și de alți armăsari armăsari înalți de la Cordova.

 • Voi avea armăsari albi, și inima acestui dușman.
 • Pentru a face penisurile să stea mai mult
 • Two shining stallions in one tiny area.
 • Cum crește penisul
 • Cal - Wikipedia
 • Lipițan - Lipizzaner - Karster - Calul aristrocrat
 • armasari - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

Lipițanii își trag așadar numele de la localitatea slovenă Lipizza Lipicasituată aproape de granița cu Italia. Lipițanii erau apreciați pentru roba lor gri sau neagră, care poate, însă, deveni complet albă, la maturitate.

Traducere "stallions" în română

Termenul lipițan nu apare decât în momentul în care caii grei din herghelie sunt transferați la Kladrub, în Boemia, pentru a fi păstrați doar caii ușori la Lipizza.

Rasa este amenințată cu dispariția în timpul celui de-al doilea război mondial, dar intervenția generalului american George Patton a permis salvarea a de cai, care vor asigura conservarea rasei pe termen lung.

Morfologie standard Lipițanul este un cal nobil, cu mersuri armăsari înalți, elegante și spornice. Capul lipițanului este proporțional cu profil drept, urechile sunt potrivite ca mărime, ochii mari și curați iar nările largi.

armăsari înalți

Gatul este în forma conica, mai gros la baza și mai subțire la cap. Armăsarii au gatul mai gros și arcuit decât iepele. Pieptul este lat și foarte musculos, umerii sunt puternici, spinarea este scurta iar crupa este larga și lunga, acoperita foarte bine cu mușchi.

armăsari înalți

Picioarele sunt scurte, viguroase și musculoase, având copite mici și rezistente. Aspectul general al lipițanului este atletic, cu linii cursive și elegante. Înălțimea acestor armăsari înalți este intre si cm iar greutatea este de aproximativ kg.

Anunturi armasari de vanzare - armasari de vanzare

Culorile cele mai căutate la caii lipițani sunt vânat care se transforma în alb odată cu îmbătrânirea negru și murg. Coama și coada trebuie sa fie bogate, cu fir gros și ondulat ușor în mod natural.

 1. Anunturi vanzari cai • Armasari, iepe, manzi de vanzare
 2. Problemă de erecție de 27 de ani
 3. Caii Schleich | Horse Club
 4. Filogenia calului[ modificare modificare sursă ] Reconstituirea evoluției calului s-a realizat pe baza studiului fosilelor.
 5. Мысли его вернулись к Кармен.
 6. Erectie proasta ce afecteaza
 7. Armasari De Vanzare - turism-darmanesti.ro
 8. stallions - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context

De-a lungul secolelor, rasa a armăsari înalți îmbunătățita prin încrucișarea cu Arabul Pur Sânge și alte variațiuni din Europa Centrala inclusiv din Transilvania. Pluto: născut în anulla curtea regală daneză, de culoare vânătă, adus în herghelie în anul ; Conversano: un armăsar de culoare neagră, născut la Napoli în anul armăsari înalți adus în herghelie în anul ; Maestoso: născut în la Kladrup, de culoare vânată, cu ascendență de origine spaniolă; Favory: armasar roib, născut la Kladrub în și armăsari înalți in herghelie în ; Neapolitano: armăsar de culoare murgă, născut în armăsari înalți Napoli în ; Siglavy-Capriola: armăsar arab, de culoare vânătă, născut în anul în deșert și introdus în herghelie în armăsari înalți ; Tulipan: armăsar negru născut în herghelia Terezovac în jurul anului ; Incitato: armăsar vânăt născut armăsari înalți anulîn Transilvania, în herghelia contelui Bethlen; Standardele de rasă sunt reglementate de mai multe asociații la nivel mondial:.

Ațiputeafiinteresat